Nog 3 weekjes te gaan.....
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Tjalling en Nienke
21 December 2008 | Nederland, Groningen
Nog slechts 3 weekjes te gaan en dan vertrekken we voor onze wereldreis. Via deze site zullen we jullie proberen op de hoogte te houden van onze belevenissen. Onze eerste bestemming is Hong Kong. We zullen dan 2 maanden rondreizen in Zuid-Oost Azie en vervolgens vertrekken naar Nieuw Zeeland. Na uitstapjes naar Tonga en Paaseiland sluiten we onze reis af in Zuid Amerika. Niet gek toch? Hopelijk zullen we jullie vermaken met onze verhalen en we zouden het leuk vinden om ook af en toe wat van jullie te horen!
Liefs, Tjalling & Nienke
Liefs, Tjalling & Nienke
27 December 2008 - 10:02
Sara & Ben:
Deze reis wordt één om nooit te vergeten. Veel plezier met de voorbereidingen en we zullen onze tips voor jullie nog op papier zetten!
Liefs
Sara & Ben
p.s. we zijn zo jaloers op jullie!hahaha -
30 December 2008 - 11:03
Puck:
Tjee, wat een onderneming! Helemaal te gek dat jullie dat gaan doen. En ook zo snel al! Wanneer hebben jullie dit besproken? Was er ook al sprake van tijdens de reis naar India en Nepal? Maar geniet er met volle teugen van en ik benieuwd naar jullie reisverhalen! groetjes Puck -
30 December 2008 - 16:42
Tjalling:
Nou we wilden dit altijd al wel heel graag doen. Het was nog helemaal niet zo concreet tijdens de reis, maar toen hebben we er wel extra veel zin in gekregen ;) Eigenlijk hebben we een week na de reis de knoop doorgehakt. -
01 Januari 2009 - 19:42
Aize:
Wat dat betreft leven wij 30 jaar te laat: wat een fantastische reis. Mag ik mee? -
03 Januari 2009 - 13:53
Rienk:
veel plezier leute, que os vaya bien!
rienk -
05 Januari 2009 - 12:51
Henk:
Beste Tjalling, veel goeds in het nieuwe jaar gewenst en met zo'n avontuur voor de boeg moet dat gaan lukken! Ik kan je Maleisie en Singapore vanuit eigen ervaring van harte aanbeveling! Veel plezier met z'n tweeen!
Groeten, Henk L. -
06 Januari 2009 - 14:44
Oma Van Der Mijle:
We hebben jullie weblog geinstalleerd en het werkt!! -
08 Januari 2009 - 12:47
Niall & MoniQue:
t'was gezellig gisteravond. Wij hebben genoten. Leuk dat jullie zijn afgereisd naar Amsterdam zo vlak voor jullie vertrek.
Tjalling & Nienke, heel veel plezier op jullie komende avondtuur.
Hier een Irish Blessing om mee te nemen:
May the road rise to meet you,
May the wind be always at your back,
May the sun shine warm upon your face,
The rain fall soft upon your fields,
And until we meet again,
may God hold you in the palm of his hand. -
09 Januari 2009 - 14:44
Willem:
Beste 2,
ff vergeten af te bellen voor jullie feest. Maar was erg gezellig samen eten en spelletje spelen bij jullie. Ik wens jullie een hele mooie reis toe samen.
fi amaan Allah
Vaya con Dios
Willem -
10 Januari 2009 - 09:37
Dineke En Aize:
Wat geweldig dat jullie je droom waarmaken en de wereld gaan verkennen. Hopelijk is het nog geweldiger dan jullie vooraf bedacht hebben.
Maak maar heel veel foto's: op de minicomputer passen er wel 30.000!
Laat maar vaak wat van je horen. Doe de groeten aan Kin Lap en Mabel in Hong Kong en pas erg goed op jullie zelf.
"Wer we op de wrâld ek binne, oer us skynt deselde sinne".
veel liefs! -
10 Januari 2009 - 13:37
Jan En Annie:
Wij wensen jullie een heeel geweldige reis en zullen jullie zeker volgen vanaf deze site. (Helaas missen jullie nu waarschijnlijk de 11 stedentocht haha) Veel plezier !!!!!!!!!. Groetn. -
10 Januari 2009 - 16:10
Esther J:
Hej Tjalling en Nienke,
Ongelooflijk dat jullie over een paar dagen in Hong Kong zitten!! Veel plezier met het rondreizen van de wereld! Klinkt raar, maar tis echt zo :P en goed voor mekaar zorgen hè ;)
groetjes Esther -
11 Januari 2009 - 01:55
Aize:
Nog maar een paar uurtjes voordat jullie gaan. In de nacht nog maar een berichtje: een hele fijne reis gewenst, pas goed op elkaar en wij bidden dat God ook goed op jullie past, zodat we jullie in juni naar jullie enthousiaste verhalen kunnen luisteren en een paar duizend foto's mogen bekijken.
Fantastische reis toegewenst -
11 Januari 2009 - 17:42
Jan En Susan:
lieve Tjalling en Nienke,
We hopen dat jullie ondanks de vertraging toch een voorspoedige reis hebben gehad.En ook wat hebben kunnen slapen, want jullie waren erg moe.
liefs Jan en Susan -
11 Januari 2009 - 22:56
Christa:
Hallo Nienke en Tjalling, geen idee waar jullie nu zitten maar ik las net dat jullie al vertraging hadden. Hoop dat de reis verder lekker verloopt en wens jullie een prachtige reis toe. Wie verre reizen maakt kan veel verhalen en daar reken ik helemaal op. Bram en ik hebben gisteren en vandaag heerlijk geschaatst op Borgerswold, het was echt fantastisch in het zonnetje, o ja, buurman Koos Voos is ook mee geweest. Morgen weer de hele dag werken, vrijdag was ik pas om 20.15 u. thuis, flink balen, was weer behoorlijk druk bij Damen. Geniet maar lekker en ik houd jullie in de gaten. liefs.